Qui som

Associació de Màgia i Il·lusionisme de Terrassa

Qui som

WhatsApp Image 2021-06-10 at 22.04.02

L’ Associació de Màgia i Il·lusionisme de Terrassa  (AMIT) neix al setembre de 2020 amb l’intenció de promoure la màgia a la ciutat, fer pinya i formar un equip i espai de creació cultural per poder compartir una afició i professió que ens unneix. 

LOGOAMITNEGR-01

Objectius

L’existència de l’Associació té com a finalitat fomentar l’art de l’il·lusionisme en totes les seves facetes i possibilitats. 

Fomentar la màgia

Fomentar l'art de l'il·lusionisme o art màgic, considerant-lo un art noble i una manifestació d'ingeni, habilitat i cultura. Realitzar gales màgiques, espectacles, festivals, conferències etc. Per a tots els socis i públic en general.

Relacions màgiques

Mantenir el contacte i bones relacions entre totes aquelles persones i entitats que cultivin l'art de la màgia per donar-los totes les facilitats possibles des de l'Associació per protegir l'art de l'il·lusionisme.

Lluitar contra el frau

Fidel a l'art de l'il·lusionisme, l'Associació lluitarà contra aquells que diguin posseïr poders o desmereixer l'art màgic.

Experiència

En el primer any d’AMIT no hem perdut el temps i hem realitzat moltes activitats.

Hem organitzat dues actuacions de màgia per a la Festa Major de Terrassa 2021. Incloent una gala de màgia de socis. 

També hem realitzat conferències de màgia de mags reconeguts per a socis mags professionals. 


Així com altres activitats setmanals relacionades amb el món de la màgia.

Junta directiva

26172335_1174134399383820_5489573588288154669_o

Iván Ruiz

Secretari

El que fa diferent a aquest mag de la resta és la seva forma de fer màgia, íntima, propera, amb una personalitat envoltant i en ocasions poètica, on combina també l’humor i l’harmonia en un conjunt perfecte que fa que cada persona se senti integrada completament en els seus espectacles i arribin fins i tot a emocionar-se a al final.

 

Ivan ha estat durant més de 5 anys voluntari als hospitals «Vall d’Hebron» i «Sant Joan de Déu» de Barcelona, fent màgia als nens hospitalizadosen; així es va fer molt millor mag, i molt més humà, creant en aquests moments, grans xerrades i poesies aplicades després a la seva màgia.

Mago_elescondite (3 de 20)

Àlex Ferrer

President

Nascut a Terrassa, es va endinssar en el món de la màgia de ben petit i es va formar en art dramàtic a l’Estudi de teatre Nancy Tuñón-Jordi Oliver.

Més tard va fer estudis de doblatje professional a l’estudi Movie Films – Sonygraf.
Dedicat professionalment al món de la màgia des de fa més de 10 anys en actuacions de tot tipus.
Dirigeix i gestiona l’espai escènic-cultural Cafè-Teatre «L’Artista» així com la botiga de màgia «Manodemago»
Dedicat a la docència màgica funda Crea&Educa, portant la màgia a les escoles des del 2016.
La seva màgia és per a tots els públics, amb una especial atenció per als més petits.

IMG_0617

Pablo Garrido

Tresorer

Va néixer a València, porta tota la vida compaginant el seu interès per l’escenari i l’enginyeria. La seva passió per la Màgia i el Mentalisme va sorgir al 2008.

En els seus més de 13 anys d’experiència s’ha especialitzat en la Màgia de prop i el Mentalisme i li agrada aportar als seus números i espectacles un toc d’intriga, suspens i rialles, amb actes interactius que busquen la participació de tots.

Actualment Pablo gaudeix dissenyant i creant nous números i espectacles; on l’observació, la influència, les coincidències, la memòria i la suggestió cobren protagonisme.