Qui som

Associació de Màgia i Il·lusionisme de Terrassa

Qui som

WhatsApp Image 2021-06-10 at 22.04.02

L’ Associació de Màgia i Il·lusionisme de Terrassa  (AMIT) neix al setembre de 2020 amb l’intenció de promoure la màgia a la ciutat, fer pinya i formar un equip i espai de creació cultural per poder compartir una afició i professió que ens unneix. 

LOGOAMITNEGR-01

Objectius

L’existència de l’Associació té com a finalitat fomentar l’art de l’il·lusionisme en totes les seves facetes i possibilitats. 

Fomentar la màgia

Fomentar l'art de l'il·lusionisme o art màgic, considerant-lo un art noble i una manifestació d'ingeni, habilitat i cultura. Realitzar gales màgiques, espectacles, festivals, conferències etc. Per a tots els socis i públic en general.

Relacions màgiques

Mantenir el contacte i bones relacions entre totes aquelles persones i entitats que cultivin l'art de la màgia per donar-los totes les facilitats possibles des de l'Associació per protegir l'art de l'il·lusionisme.

Lluitar contra el frau

Fidel a l'art de l'il·lusionisme, l'Associació lluitarà contra aquells que diguin posseïr poders o desmereixer l'art màgic.

Experiència

En el primers 3 anys d’AMIT no hem perdut el temps i hem realitzat moltes activitats.

Hem organitzat les actuacions i tallers de màgia per a la Festa Major de Terrassa 2021, 2022 i 2023. També organitzem dues vegades l’any una gala de màgia de socis. 

També hem realitzat conferències de màgia de mags reconeguts per a socis mags professionals. 


Així com altres activitats setmanals relacionades amb el món de la màgia.

Pots veure la nostra activitat regular fora del festival al web www.magosterrassa.com

Junta directiva

Josep Queralt

Secretari

DSC00380

Àlex Ferrer

President

javi

Javier Huerto

Tresorer