DIUMENGE 21

TALLER

Els tallers de màgia són petits cursos on els més petits podran fabricar i aprendre jocs de màgia de la mà de mags professionals, que els acompanyaran i gaudiran en l’aprenentatge dels jocs de màgia.

 

Les activitats infantils de màgia són proposades d’entreteniment divertides i motivadores per als nens, que alhora els permeten desenvolupar una infinitat d’habilitats, d’una manera divertida, i alhora sense adonar-se.

 

Activitat a càrrec de Francis Zafrilla.

PLAÇA VELLA

Terrassa

horari

Diumenge 21- 11h i 13h

Durada: 60 min

PREU

Activitat gratuïta

ESPECTACLE "EL GRAN ZAMPANO"

Amb una locomotora màgica plena d’artefactes enginyosos i vestit amb un mico de treball, l’il·lusionista Ismael Civiac, transforma l’espai escènic, involucrant al públic per a aconseguir el seu objectiu: reparar la seva locomotora i oferir el seu gran nombre final.

El Gran Zampano, amb la malaptesa d’un tècnic jugant amb els seus problemes reals, deixa pas al virtuosisme tècnic de l’artista que transforma els objectes quotidians en sorprenent material artístic i que desafia la gravetat amb la fluïdesa i l’audàcia d’un acròbata.

Un espectacle de màgia sense paraules on els objectes es transformen en sorprenent material artístic.

PLAÇA VELLA

Terrassa

horari

Diumenge 21 – 12h

Durada: 60 min

PREU

Activitat gratuïta

GALA DE PREMIATS

En aquesta gala es podran veure els millors actes premiats al Concurs Nacional de màgia de Terrassa en el marc del 39è Congrés Nacional de màgia de Terrassa. Actes màgics de tota mena que ens representaran a certàmens europeus i mundials.

TEATRE PRINCIPAL

Plaça de Maragall, 2. Terrassa

horari

Diumenge 21 – 12:30h

Durada: 60 min

PREU

Entrada 10 eur per persona

TROBADA CARDISTRY

Si estàs llest per a endinsar-te en el fascinant món del cardistry, llavors aquesta és la teva oportunitat. Dos cardist o artistes de la baralla, Albert i Daniel, et conviden a una experiència única: una exhibició interactiva de cardistry. Farem un repàs divertit sobre el cardistry, des del més senzill, apte per a tothom fins al més complex, només per a uns pocs triats.

A més podràs aconseguir alguns fantàstics premis, posant a prova les teves habilitats amb uns jocs de cartes. Uneix-te a nosaltres per a descobrir un punt de vista sobre el Cardistry que no coneixies i passar una estona genial.

CAFÈ TEATRE L'ARTISTA

Passeig de les Lletres, 10A .Terrassa

horari

Diumenge 21 – 15:30h

Durada: 90 min

PREU

Entrada 5 eur per persona

ESPECTACLE "CONFETI"

És clar: si hi ha confeti és que per aquí ha passat Francis Zafrilla. I és que el confeti és alegria, il·lusió i sorpresa.

Quan creus que no pots cridar més, que no pots aplaudir més, arriba el confeti i encara saca una miqueta més de tu.

Per això Francis Zafrilla i el confeti van de bracet sempre i et porten un nou espectacle amb el seu estil únic incomparable: ple de bogeries, de nous amics, de música, d’històries, de sorpresa, d’emocions i de màgia.

A tot això suma-li dues pantalles de televisió, vertical i horitzontal, que augmenten la diversió i són part de les rutines màgiques.

I més encara perquè a més de Francis estarà Morocho, el monito, i Milo, l’assistent virtual de l’espectacle per a entre tots aconseguir amb aquest xou no sols a sorprendre’t, sinó també acabar d’encantar-te.

Un espectacle màgic amb multitud de disciplines fantàstiques i 3 objectius per sobre de tot: Fer gaudir al públic el màxim, llançar tota l’energia positiva possible i omplir-lo tot de… CONFETI!

TEATRE PRINCIPAL

Plaça de Maragall, 2. Terrassa

horari

Diumenge 21 – 18h

Durada: 60 min

PREU

Entrada 5 eur per persona

ESPECTACLE "PERSPECTIVA"

Perspectiva és un espectacle de màgia íntima de l’actual campió d’Espanya de micromàgia, Luis Olmedo, en el qual es convida a l’espectador a veure la màgia des d’un altre punt de vista. Una hora en la qual es convida a l’espectador a endinsar-se en el món de la màgia molt de prop. «En aquest món, res és veritat ni és mentida, tot depèn de la perspectiva amb la qual es mira».

CAFÈ TEATRE L'ARTISTA

Passeig de les Lletres, 10A .Terrassa

horari

Diumenge 21 – 18h i 20:30h

Durada: 90 min

PREU

Entrada 15 eur per persona