DIMARTS 16

Páginas, una gesta cultural - Una xerrada a càrrec de Laura Avilés

Páginas és una gesta cultural en si mateixa. Laura Avilés va fundar a Madrid en 1992 –i encara dirigeix de forma gairebé «artesanal»– editorial Págines Llibres de Màgia. Durant més de tres dècades sota el lema «Lee, arribaràs lluny», ha publicat gairebé dos-cents títols en espanyol i imprès més de tres-cents mil exemplars. Dedicada de manera exclusiva a l’edició de llibres d’Il·lusionisme i arts afins destinats a professionals i aficionats de totes les edats, és l’editorial més important de màgia en llengua espanyola. És referent en el sector.

Diverses generacions d’aficionats a Espanya i Llatinoamèrica s’han format amb les seves publicacions i això ha contribuït al fet que la màgia espanyola hagi aconseguit un nivell i prestigi excepcionals.

En aquesta xerrada, Laura ens compta en primera persona i en to molt pròxim, com va néixer, va créixer i continua construint-se aquest projecte creat i dirigit per una dona. L’objectiu és contagiar i animar a altres dones a emprendre en l’àmbit de la cultura, l’educació i l’entreteniment.

BIBLIOTECA CENTRAL

Passeig de les Lletres,1, Terrassa.

horari

Dimarts 16 – 18:00h

Durada: 60min

PREU

Activitat gratuïta