PREMSA

Comunicat de Premsa

Per a difusió immediata

Data: 31 d’agost de 2023

Contacte: Àlex Ferrer – President Associació de màgia I Il·lusionisme de Terrassa Tel: 645987928 Email: info@magosterrassa.com

El tercer Festival de Màgia de Terrassa: Una Celebració de l’Il·lusió i l’Art Màgic

Terrassa, 31 d’agost de 2023 –

Amb gran expectació, anunciem el llançament del tercer Festival de Màgia de Terrassa, un esdeveniment que promet inundar la ciutat amb la màgia i el misteri que la caracteritza.

Amb l’objectiu d’aconseguir un retorn a l’essència de l’il·lusió, aquest festival se celebrarà del 22 al 24 de setembre, oferint als terrassencs i visitants una oportunitat única de connectar amb l’art màgic en tota la seva diversitat.

Lloc de Celebració i Programació

El festival prendrà vida a través de 3 escenaris prominents de la ciutat, incloent la Sala Xavi Sallent, l’amfiteatre de la Plaça Catalunya i el Cafè-Teatre L’Artista. A més, es desplegaran actuacions sorprenents en places i diversos bars i restaurants, creant una atmosfera màgica que es fon amb la vida quotidiana de Terrassa.

La programació és rica i diversa, amb 9 esdeveniments màgics, incloent conferències i tallers de màgia familiar. Aquest conjunt eclèctic d’activitats ofereix una visió completa de les múltiples dimensions de l’art màgic, incloent màgia de proximitat, espectacles d’escenari, màgia jove i màgia de carrer. Aquesta varietat reflecteix l’àmplia gamma de possibilitats que ofereix la màgia i assegura que tant els experts com els neòfits en aquesta disciplina puguin trobar una experiència que captivi la seva imaginació.

Artistas Destacats

El Festival de Màgia de Terrassa presenta un cartell impressionant d’artistes, que inclou figures reconegudes a nivell internacional i emergents amb un gran potencial. Noms com Hugo Maximiliano, Dania Díaz o Fèlix Brunet, entre altres, es presenten com a punts
destacats de l’esdeveniment. Aquesta combinació d’experiència i noves perspectives crea una atmosfera vibrant i enriquidora per als amants de la màgia. L’esperit del festival es manifesta mitjançant la màgia atrevida, feminista i que trenca fronteres de Dania Díaz, una de les poques magues professionals de l’art de la màgia, arribada de Venezuela ens farà un recorregut màgic per el seu procés migratori amb les seves experiències vitals envers la màgia. La seva màgia ha donat la volta al món i l’ha fet viajar de país en país tot guanyant reconeixements i fama.

Fomentant la Passió i l’Aprenentatge

El festival busca estimular la passió per la màgia entre els joves i els professionals emergents. L’organització ha posat en marxa uns tallers de màgia, adreçats a aficionats de totes les edats, que aspiren a dedicar-se professionalment a aquest art o que simplemente volen aprendre i sorprendre els altres. També es podrán adquirir artícles de la botiga de màgia ManodeMago, única al Vallés Occidental.

A més, es brindarà als professionals del món de la màgia l’oportunitat d’aprendre i connectar-se a través de dues conferències úniques. Les sessions dirigides pels mags Hugo Maximiliano i Dania Díaz desvetllaran secrets, tècniques i perspectives pròpies de l’art màgic, proporcionant un espai de creixement i intercanvi. En canvi, la conferencia de Fèlix Brunet, ens parlarà del seu darrer llibre: “Com viure de la màgia i no morir en l’intent” on ens explicarà com professionalitzar-se i detalls d’un ofici poc conegut.

Celebrant la Màgia i l’Encant de Terrassa

El 3r Festival de Màgia de Terrassa promet ser molt més que una sèrie d’espectacles. Serà una celebració de la creativitat, l’imaginació i la connexió humana a través de l’art màgic. Amb una programació diversa i emocionant, aquest esdeveniment espera captivar i encantar la ciutat i més enllà.

Per a més informació, visiteu el nostre lloc web: www.festivalmagiaterrassa.com

També podeu veure les activitats regulars de l’associació al web www.magosterrassa.com