Artistes

ELS ARTISTES

Coneix els artistes d'aquesta edició

Iván Ruiz

CARTOMAGIA

El que fa diferent a aquest mag de la resta és la seva forma de fer màgia, íntima, propera, amb una personalitat envoltant i en ocasions poètica, on combina també l’humor i l’harmonia en un conjunt perfecte que fa que cada persona se senti integrada completament en els seus espectacles i arribin fins i tot a emocionar-se a al final.

El que millor descriu a Ivan Ruiz, a més de la seva potent màgia jove, moderna i captivadora, és la seva manera de ser amb el públic abans, durant, i després de l’espectacle. Ivan ha estat durant més de 5 anys voluntari als hospitals «Vall d’Hebron» i «Sant Joan de Déu» de Barcelona, fent màgia als nens hospitalizadosen; així es va fer molt millor mag, i molt més humà, creant en aquests moments, grans xerrades i poesies aplicades després a la seva màgia.

És soci fundador de l’AMIT

PARTICIPA A:

Mag Àlex Ferrer

MAGIA INFANTIL

Nascut a Terrassa, es va endinssar en el món de la màgia de ben petit i es va formar en art dramàtic a l’Estudi de teatre Nancy Tuñón-Jordi Oliver.

Més tard va fer estudis de doblatje professional a l’estudi Movie Films – Sonygraf.
Dedicat professionalment al món de la màgia des de fa més de 10 anys en actuacions de tot tipus.
Dirigeix i gestiona l’espai escènic-cultural Cafè-Teatre «L’Artista» així com la botiga de màgia «Manodemago»
Dedicat a la docència màgica funda Crea&Educa, portant la màgia a les escoles des del 2016.
La seva màgia és per a tots els públics, amb una especial atenció per als més petits.

És soci fundador de l’AMIT i dirigeix aquesta edició del Festival.

PARTICIPA A:

Pablo Garrido

MENTALISME

Va néixer a València, porta tota la vida compaginant el seu interès per l’escenari i l’enginyeria. La seva passió per la Màgia i el Mentalisme va sorgir al 2008.

En els seus més de 13 anys d’experiència s’ha especialitzat en la Màgia de prop i el Mentalisme i li agrada aportar als seus números i espectacles un toc d’intriga, suspens i rialles, amb actes interactius que busquen la participació de tots.

Actualment Pablo gaudeix dissenyant i creant nous números i espectacles; on l’observació, la influència, les coincidències, la memòria i la suggestió cobren protagonisme.

És soci fundador de l’AMIT i membre de la junta directiva d’aquesta edició del Festival. 

PARTICIPA A:

Iván García

MÀGIA DE PROXIMITAT

Nascut a Cornellà, va conèixer la màgia a partir d’una capsa de “Magia Borrás” i va decidir que era el que volia fer la resta de la seva vida.

Durant més de 10 anys ha tastat la màgia de tot tipus, tenint més afinitat per la màgia d’aprop i d’escena, on els seus números destaquen per la seva originalitat, propania i humor.

A día d’avui treballa en crear noves idees i ilusions mai vistes per deixar-vos bocabadats.

PARTICIPA A:

Antonio Martínez

MÀGIA CREATIVA

Els seus inicis en la màgia van ser als 11 anys.

Al llarg de la seva carrera ha aconseguit desenvolupar una depurada i impecable tècnica que, unida al seu talent escènic i peculiar estil, li han permès convertir-se en un dels pocs il·lusionistes capaços de crear espectacles de màgia moderna i de qualitat dissenyats per al teatre.

Creador del seu propi joc de màgia Unorthodox, comercialitzat per Alakazam amb participació en el programa de Netflix: Màgia per a humans d’Antonio Diaz (Mago PoP)

PARTICIPA A:

Nilo Hidalgo

MÀGIA DE PROXIMITAT

Aquest jove mag de 34 anys, va arribar de l’Equador fa 28.

La magía torna a aparèixer en la seva vida al 2016, canviant la percepció que tenia d’ella. Des d’aquest moment va saber que volia formar part d’aquest món, i dedicar-se a ell de manera professional.

Ha treballat en diferents esdeveniments corporatius, privats, casaments, aniversaris, i en diversos restaurants.

La seva gran passió per la màgia i la forta presència d’aquesta en cada moment de la seva vida, l’han portat a ser aquí avui per seguir regalant il·lusió a amants d’aquest art com vosaltres.

PARTICIPA A:

David el Mag

MÀGIA FAMILIAR

Comença de ben petit en un curs a la Màgicus per al poc temps formar part de l’Associació de Mags de Barcelona (Sociedad Española de Ilusionismo).

Soci de la fundació de mags solidaris Abracadabra, en què actualment és el coordinador de Catalunya.

Passa de ser un mag amateur a convertir-se en professional, fet que es corrobora amb les diferents aparicions a TV3, el Periódico i altres.

Més de 170 espectacles a l’any i és director artístic del Fimag, una fira de màgia nascuda l’any 2012 a Torroella de Montgrí.

PARTICIPA A:

Brando&Silvana

MÀGIA TEATRAL

Brando i Silvana són artistes internacionals amb un estil de fer Màgia teatralitzada que els ha portat a recórrer el món.

Han presentat els seus espectacles des del Magic Castle fins a la Xina.
Brando i Silvana són originals d’Argentina i la seva màgia és innovadora, teatral i una mescla entre clàssica i innovadora. 
Brando i Silvana, a més, són autors i intèrprets de l’espectacle Ariakadabra al Gran Teatre de Liceu a Barcelona. Un espectacle que uneix la Màgia amb l’Opera.
L’espectacle de màgia a la Plaça Catalunya és un espectacle visual, musical apte per a tota la família.

PARTICIPA A:

Pere Rafart

MAGIA CREATIVA

En Pere és un il·lusionista solsoní, guanyador del premi Memorial Ascanio i del Congrés Màgic Nacional l’any 2017. 

L’estiu del 2018 és subcampió mundial en cartomàgia a Busan (Corea). 2018: FISM WORLD CHAMPIONSHIP OF MAGIC, 2n prize, Card Magic (Busan, Corea) L’11 de febrer del 2019 obté els quatre sís del jurat del programa Got Talent de TV 5.
Amb aquestes credencials, no és estrany que al jove solsoní Pere Rafart el cridessin per participar a «Fool us» («Enganya’ns»), un conegut «talent show» dels Estats Units, aquest any passat.

PARTICIPA A:

Didak

GRANS IL·LUSIONS

Didak, un esbojarrat que li encanta la màgia i la música … I que millor manera, de fusionar el en un mateix acte.
Una màgia a ritme de Bruno Mars entre d’altres et faran passar una estona increïble amb ritme i estil.
Sens dubte, un mag de el Segle XXI.
 
El mag més jove del festival però no per això es queda enrere, la seva màgia és fresca i creativa, ell serà l’encarregat de portar les grans il·lusions a la gala de màgia d’escena d’aquesta edició.
 
Participa en molts esdeveniments de tot tipus de forma professional en tots els formats que se li presentin. 

PARTICIPA A:

Jesús Jiménez

MÀGIA DE PROXIMITAT

Des de ben petits tots tenim un sentit de la curiositat molt contagiós. Ens estem preguntant tota l’estona el perquè de les coses. 
 
Ell mai va perdre la seva curiositat intrínseca.  Fins trobar-se amb la màgia. A partir d’aquell moment, ha dedicat la seva vida a aprendre, construir i compartir màgia d’una manera que ens permet retornar a aquells dies on, essent ben innocents, no trobàvem explicacions per les coses més senzilles.
Aquesta és la sensació que desperta en Jesús amb la seva màgia i que, per descomptat, permet retrobar-nos amb la il·lusió i fascinació característica de la nostra infància.

PARTICIPA A:

Josué Bolaños

MAGIA I MANIPULACIÓ

De nacionalitat costa-riquenya, resideix a la ciutat de Barcelona des de fa 8 anys.

Va néixer en el nucli d’una família de pallassos, va començar com a artista circense en una organització Alemanya que realitzava tallers de circ per a nens en risc d’exclusió social, el circ Fantazztico.

Al costat d’aquesta, realitza la seva primera gira de circ per Europa, visitant països com Alemanya, França, Suïssa, Holanda, Itàlia, Àustria, Grècia.

Alumne de la prestigiosa escola de Gabi Pareras en els seus últims anys, s’inicia en la màgia d’una forma professional, i dirigeix ​​la seva vida artística enfocada a la màgia, tant com a artista, com a docent.

PARTICIPA A:

Karla Ramos

CÒMICA

Actriu polifacètica, coneguda amb el pseudònim de Karla amb K. Nascuda a Terrassa el 1982, es va iniciar en el teatre als dotze anys amb la companyia Rodamón, amb la qual va adquirir experiència sobre els escenaris durant 12 anys més amb obres com «Divines Paraules »o« Un Fantasma ».

Presentadora i showman, durant 5 anys va dur a terme l’espectacle de karaoke «Musikoteràpia» a la sala Faktoria d’Arts de Terrassa.

Actualment ha fundat també una companyia pròpia juntament amb Esther Lázaro «Terkas Teatre» amb la qual van estrenar «A Porta Tancada» de J. P. Sartre dins de la programació de l’CAET

PARTICIPA A:

La churry

CÒMICA

Gina Segura, «La Churry», barcelonina de naixement, fa anys que camina amb el seu nas pels escenaris.

Tècnica Superior en Fotografia Artística, un dia va decidir deixar de congelar moments per començar a crear-los i compartir-los. 

Actualment és integrant en companyies de teatre i circ com:

La Churry, ChocoChurry, La Fàbrica de Somnis i David Berga Managementz

Realitza col·laboracions en companyies de teatre ambulant com Teatre Sobre Rodes i col·labora amb el projecte de La Sex Truck impulsat per Les Magranes.

PARTICIPA A:

Manu Llari

MAGIA CREATIVA

Manu Llari es caracteritza per tenir un estil de màgia únic i totalment diferent a la resta, una màgia visual, jove, moderna i propera.

Una de les seves facetes més importants és la seva creativitat. La que l’ha portat a poder treballar com a “assessor màgic creatiu” en diferents programes de televisió. Entre ells, amb un dels millors mags del moment, El Mago Pop (Antonio Díaz)

A més a més, gràcies a la seva creativitat i imaginació ha aconseguit ser reconegut com un dels millors mags creadors de contingut màgic, ja que al llarg de la seva carrera professionals ha creat nous jocs de màgia totalment originals.

PARTICIPA A:

Enric Magoo

TEATRE MÀGIC

Enric Magoo porta més de 30 anys repartint la seva màgia i professionalitat allà on va. Els seus premis i reconeixements tant nacionals com internacionals, l’han convertit en un referent en el món màgic.

És a més el director de Festival Internacional de Màgia de Badalona des dels seus inicis.
Els seus espectacles són únics, inventor de teatre màgic, i dels pioners en introduir els elements teatrals en els seus espectacles, Enric Magoo aconsegueix que tots gaudim i ens enamorem de la màgia.
No et deixis enganyar no tots els espectacles de màgia són iguals; amb Enric Magoo tens la qualitat i l’èxit assegurats.

PARTICIPA A:

Gerard Borrell

MAGIA CÒMICA

La seva primera vegada en un escenari va ser als sis anys en un cabaret-xou de Castelldefels, amb un públic que tenia entre 60 anys i la mort. El presentador de la gala va demanar a un voluntari i, tots els dits de la sala apuntaven a Gerard, i com no, ell va aixecar la mà.

Així doncs, el dia que va pujar a l’escenari per primera vegada, Gerard Borrell va ser seduït per aquesta sensació i va començar a coquetejar amb la màgia, el cabaret, el xou, la comèdia, el ball i fins amb els playbacks. Volent fer ell sol tot el que va veure aquell dia, per convertir-se en el que és ara … un artista ambiciós i polifacètic.

Va començar així una carrera artística formant-se com a actor en el «Col·legi de Teatre de Barcelona».

I això de la màgia … és un talent innat, penseu que Gerard ve d’un bon pols màgica (a força de pastilles, molt d’amor … i ous)

PARTICIPA A: