Artistes

ELS ARTISTES

Coneix els artistes d'aquesta edició

Hugo Maximiliano

CARTOMAGIA

Hugo Maximiliano, andalús establert a la capital i mag professional des de fa més de 15 anys. La seva missió és crear una experiència increïble pel públic o convidats.

A més de mag, es va llicenciar en Psicologia. Aquesta experiència i coneixements, aplicats a la màgia, li permeten connectar amb els espectadors de manera única.

És l’actual campió nacional de màgia 2023 en l’especialitat de cartomàgia. 

També ha obtingut nombrosos premis dels que destaquen el FISM premi europeu 2017 o el Premi Ascanio Mag de l’any 2014. 

 

És el fundador de l’academia online de màgia «Experto en Magia»

PARTICIPA A:

Mag Àlex Ferrer

MAGIA INFANTIL

Nascut a Terrassa, es va endinssar en el món de la màgia de ben petit i es va formar en art dramàtic a l’Estudi de teatre Nancy Tuñón-Jordi Oliver.

Més tard va fer estudis de doblatje professional a l’estudi Movie Films – Sonygraf.
Dedicat professionalment al món de la màgia des de fa més de 10 anys en actuacions de tot tipus.
Dirigeix i gestiona l’espai escènic-cultural Cafè-Teatre «L’Artista» així com la botiga de màgia «Manodemago»
Dedicat a la docència màgica funda Crea&Educa, portant la màgia a les escoles des del 2016.
La seva màgia és per a tots els públics, amb una especial atenció per als més petits.

És soci fundador de l’AMIT i dirigeix aquesta edició del Festival.

PARTICIPA A:

Dania Díaz

LA MAGA

És una il·lusionista veneçolana reconeguda com una de les principals exponents de la màgia femenina a Llatinoamèrica i el món. El seu talent i carisma per explicar històries a través de la màgia l’han portat a guanyar nombrosos premis, incloent-hi el premi llatinoamericà de màgia a Flasoma Xile 2013 i el Premi Nacional d’Espanya 2016; a més de premis i reconeixements a Colòmbia i Veneçuela.

El 2018 va ser finalista del programa de televisió Got Talent España, on va aconseguir dues passades d’or i esdevenir la maga més viral del moment amb milions de reproduccions. El 2019 va participar a America’s Got Talent The Champions.

El febrer de 2021 va triomfar a Las Vegas al programa Fool Us.

PARTICIPA A:

Fèlix Brunet

MÀGIA FAMILIAR

El seu primer contacte seriós amb el món de la màgia va ser el 1990 quan ingressa a la Societat Espanyola d’il·lusionisme S.E.I .

Paral·lelament realitza estudis intensius de Teatre i Pantomima.

Des de llavors ha realitzat més de 3000 espectacles a 9 països, ha participat en moltíssims festivals, trobades màgiques i programes de televisió.

És autor de dos llibres de Màgia titulats “Com viure de la màgia i no morir a l’intent” i “La Màgia fàcil de Fèlix Brunet” de l’editorial “Edicions Marré”.

Premi Nacional de màgia 1995
Premi Nacional de màgia França 1994
Entre d’altres…

PARTICIPA A:

Albert Altisen

TALLERS MÀGICS

Nascut a Terrassa fa 44 anys, l’ Albert va descobrir la màgia de molt petit i fins i tot va realitzar algun show de màgia infantil abans de la majoria d’ edat. 
22 anys més tard, i per culpa d’ un confinament etern, va tornar a redescobrir aquest art meravellós, dedicant-li moltes hores, i tot l’ esforç que requereix la màgia.
Gràcies a la seva passió per la màgia, l’ Albert ha sapigut reinventar-se i ha esdevingut un mag que sap transmetre la il·lusió com ningú.
Ha participat en diferents gales a Terrassa i ha sigut un dels mags contractats per l’ ajuntament de Terrassa durant dos anys per fer gaudir als més menuts a la festa major de la ciutat que el va veure néixer.

PARTICIPA A:

David Rivas

Màgia de prop

David Rivas es troba en un constant debat interior sobre la seva identitat en el món de l’espectacle: és un showman que encanta amb la seva màgia o un mag que sorprèn amb el seu espectacle?

Sense importar l’etiqueta que li posem, una cosa és segura: David Rivas és un mag que et deixarà sense alè.

Amb una personalitat aclaparadora i una simpatia que es contageja a l’instant, et portarà de la mà a un viatge màgic del qual no voldràs escapar. La seva habilitat per captivar el públic i la seva destresa en l’art de la màgia es combinen per crear una experiència única que et deixarà meravellat.

Preparat per viure una experiència als límits de la realitat on res és el que sembla?

PARTICIPA A:

Israel Lázaro

MÀGIA còmica

Nascut a Terrassa a l’any 1981, l’Israel va començar de ben petit a interessar-se per les arts.
Més tard va a començar a ballar i va estar donant classes de salsa durant 14 anys a la «Mojito escola de salsa», mentres es formava com a monologuista a l’escola «Set d’acció» a Barcelona. Com a monologuista va recórrer Catalunya i alguna localitat d’Espanya guanyant el 1er concurs de monòlegs de la ciutat de Sant Boi i altres concursos.
Arriba a la màgia coneixent al que ara és el seu company de shows, Vincent Vegas, i l’obre la porta a aquest món. Va cursar formació amb Amilkar i el gran Gabi Pareras en cartomagia i màgia amb monedes.
Desde 2020, amb el seu mestre i amic Vincent, porten el show «Magologuismos» a diferents teatres i sales de Barcelona i d’arreu de Catalunya

PARTICIPA A:

Vincent Vegas

Màgia còmica

Nacido en Barcelona en 1973 se interesa por la magia gracias a magos como Tamariz, Carroll o Lavand…viéndolos en tve.

Se aficiona comprando sus primeros libros en el rei de la magia y magicus hasta que en el año 2002 entra a formar parte de la Sei/Acai de Barcelona de la mano de Amilkar Riega del que fue alumno durante 10 años.

Cartas con magia, y magia solidarida para los peques de China son los primeros shows que presenta en cincomonos. Y su show Al baul se convierte durante dos años un espectáculo que se pasea por toda Catalunya.

El espectáculo que rueda ahora, magologuismos se crea junto a Israel lázaro y hasta hoy se sigue representando, mezclando comedia, impro, magia de escena y magia de pie con muy buena aceptación por parte de público.

PARTICIPA A:

Mag Rovi

MAGIA ITINERANT

Mag Rovi és en Roger Vila. Porta més de 10 anys voltant per tot Catalunya mostrant la seva màgia amb una bona dosi d’humor i un ritme musical únic. Es va iniciar amb la màgia de saló per a festes i casals d’estiu, i ha anat progressant fins a arribar als teatres i festes majors. Al llarg de la seva trajectòria ha anat creant el seu propi estil, adaptant-lo a les diferents temàtiques d’espectacle: màgia de saló i escena, màgia de proximitat (close-up), actuacions en fires i empreses, i presentador d’esdeveniments.

Porta la il·lusió i màgia solidària arreu, actuant en diverses gales, espectacles i projectes benèfics, com per exemple: La Marató de TV3, Solidarimàgia – Memorial Li-Chang, entre altres.  

PARTICIPA A: