DISSABTE 20

TALLER

Els tallers de màgia són petits cursos on els més petits podran fabricar i aprendre jocs de màgia de la mà de mags professionals, que els acompanyaran i gaudiran en l’aprenentatge dels jocs de màgia.

 

Les activitats infantils de màgia són proposades d’entreteniment divertides i motivadores per als nens, que alhora els permeten desenvolupar una infinitat d’habilitats, d’una manera divertida, i alhora sense adonar-se.

 

Activitat a càrrec de Francis Zafrilla.

PLAÇDE CATALUNYA

Terrassa

horari

Dissabte 20 – 17h i 19h

Durada: 60 min

PREU

Activitat gratuïta

ESPECTACLE JULIAN DE ROSA

Víctor Cerro és l’únic professional del món amb dos rècords mundials de màgia extrema, a més de professor de màgia extrema en el centre univesitari María Cristina de Sant Lorenzo de l’Escorial (Madrid) i professor de la segona edició del programa Pura Magia. Víctor és un mag especialista en grans desafiaments, escapisme i màgia extrema. Al llarg del seva carrra s’ha enfrontat a reptes com saltar encadenat des d’un pont, escapar de camisa de força a gran altura, caminar entre mines antipersones, conduir amb els ulls embenats i va reafirmar el seu primer rècord mundial al desembre de 2017 quan va romandre més de quatre hores ficat en un sarcòfag de gel.

PLAÇA VAPOR VENTALLÓ

Terrassa

horari

Dissabte 20 – 18h

Durada: 60 min

PREU

Activitat gratuïta

GALA INTERNACIONAL

En aquesta gala podrem gaudir d’alguns dels millors números de màgia d’escena del món. Amb propostes de gran envergadura, risc i excel·lència. Barrejant números d’escapisme, manipulació, ombres xineses, grans il·lusions i una bona dosi d’humor.

Ompliran l’escenari del Teatre Principal: Charlie Mag, Dion, Jerome Helfenstein, Gaetan Bloom, ManHo Han, Patri Zenner i Mago Migue.

TEATRE PRINCIPAL

Plaça de Maragall, 2. Terrassa

horari

Dissabte 20 – 19h i 21:00h

Durada: 90 min

PREU

Entrada 10 eur per persona

ESPECTACLE UNIPERSONAL "EL PUENTE INVISIBLE"

Fent bandera de la ciutat del Jazz, aquest espectacle combina música de jazz en directe  tot acompanyant la màgia poètica de Kiko Pastur.

AUDITORI MUNICIPAL DE TERRASSA

Carrer de Miquel Vives, 2. Terrassa

horari

Dissabte 20 – 23:30h

Durada: 90 min

PREU

Entrada 10 eur per persona