DIVENDRES 15

Gala de màgia solidaria | Fundació Abracadabra

 

Des de la AMIT tenim la ferma convicció que la Màgia és un art per a tothom i per això, per tal de fer la màgia accessible a tots hem organitzat en col·laboració amb la Fundació ABRACADABRA una Gala Solidària amb la qual portar la màgia a col·lectius en risc d’Exclusió.

¡Gaudim tots de la Màgia!

SALA CRESPI

Carrer Major de Sant Pere, 59, Terrassa.

horari

Divendres 15 – 11.30h

Durada: 1h

PREU

 Gratuït 
Només per escoles i fundacions concretes

Magia itinerant

Per tal de seguir fent accessible la màgia a tots, un grup de 4 mags es distribuirà per diversos locals de la ciutat per portar màgia als petits grups de les terrasses, compartint amb aquells que així ho desitgin un breu moment màgic. Màgia directa, impactant i a escassos centímetres. El perfecte aperitiu màgic.

Aquesta activitat es realitza en col·laboració amb el Gremi d’Hostaleria de Terrassa.

 

BARS I RESTAURANTS

Veure Imatge

horari

Divendres 15 –  18.00h a 21.30h

Durada: 220min

PREU

 Gratuït 

Tallers familiars de màgia

La màgia és un art sustentat en els secrets, però què s’amaga darrere? Enginy, creativitat, pensament abstracte …

Aquesta activitat està dirigida especialment als més petits amb la idea de fomentar l’originalitat, la creativitat, el pensament lateral i la col·laboració amb altres nens, mitjançant una sèrie de Tallers de Màgia per tal d’apropar i mostrar una banda diferent i generalment ocult de l’Il·lusionisme.

CafÈ teatre "l'artista"

Passeig de les Lletres, 10 A, Terrassa

horari

Divendres 15 –  18.00h a 20:00h

Durada: 90min

PREU

 Gratuït ( Cal reserva prèvia )

The big bang tontery - Gerard Borrell

El Big Bang va generar la tonteria més gran que ha existit mai: la humanitat. I la humanitat, al seu torn, va crear a Gerard Borrell, un estúpid dels que cau bé. O això es pensa. Ara, per seguir el sorprenent cicle de la vida còsmica, Gerard Borrell torna amb el seu mític xou de màgia i comèdia, el clàssic de sempre, però amb més tonteria que mai.

El seu únic propòsit interestel·lar és embolicar la troca i, per això, no és imprescindible haver estudiat, perquè aquí no hi ha exàmens, ni universitaris frikis, ni jocs de rol; només es requereix un públic predisposat a tot, amb ganes de passar-ho bé i, sobretot, amb ganes de riure sense prejudicis.

Espectacle recomanat per a majors de 16 anys

FACTORIA CULTURAL DE TERRASSA

Rambla d’Ègara, 340, Terrassa

horari

Divendres 15 – 21:00h

Durada: 90 min

PREU

16€ Adults

14€ Nens