DISSABTE 23

Conferència Hugo Maximiliano

El campió d’Espanya de micromagia ens ensenya la seva visió de la màgia i comparteix els seus secrets. Activitat només per a mags

Hugo Maximiliano, andalús establert a la capital i mag professional des de fa més de 15 anys. La seva missió és crear una experiència increïble pel públic o convidats.

És l’actual campió nacional de màgia 2023 en l’especialitat de cartomàgia. 

També ha obtingut nombrosos premis dels que destaquen el FISM premi europeu 2017 o el Premi Ascanio Mag de l’any 2014. 

 

És el fundador de l’academia online de màgia «Experto en Magia»

Cafè-Teatre "L'Artista"

Passeig de les Lletres 10A, Terrassa

horari

Dissabte 23 – 12.30 a 14.00h

Durada: 90 min

PREU

 Gratuït per a socis AMIT ( Cal reserva prèvia )
Preu no socis: 10€
Activitat exclusiva per a mags/magues

La maga - Dania Díaz

La il·lusionista veneçolana Dania Díaz torna a pujar als escenaris per emocionar el públic amb el seu espectacle La Maga, un xou en què podràs conèixer de prop la història personal de la maga que va commoure tot el país al programa de televisió Got Talent, on va quedar finalista.

Al seu espectacle, Dania barreja l’art de la màgia amb el de l’storytelling, i comptarà als assistents algunes de les experiències que ha viscut com a immigrant, així com tot el que va passar abans d’arribar a convertir-se a La Maga que avui coneixem.

La Maga és un espectacle èpic i emotiu en el qual gaudiràs dels famosos efectes i trucs de màgia de Dania, tots barrejats amb històries i anècdotes personals sobre les coses que ha après en el transcurs de la seva vida. Ara podràs gaudir en primera persona de la història que va emocionar el gran públic a través de la pantalla, acompanya la il·lusionista en aquesta experiència inoblidable!

 

SALA XAVI SALLENT

Carrer Pere Fizes 25, Terrassa

horari

Dissabte 23 –  17.30h

Durada: 75min

PREU

6€ nens ( fins a 15 anys ) 
10€ adults
A partir de 7 anys

Conferència - Dania Díaz

És una il·lusionista veneçolana reconeguda com una de les principals exponents de la màgia femenina a Llatinoamèrica i el món. El seu talent i carisma per explicar històries a través de la màgia l’han portat a guanyar nombrosos premis, incloent-hi el premi llatinoamericà de màgia a Flasoma Xile 2013 i el Premi Nacional d’Espanya 2016; a més de premis i reconeixements a Colòmbia i Veneçuela.

El 2018 va ser finalista del programa de televisió Got Talent España, on va aconseguir dues passades d’or i esdevenir la maga més viral del moment amb milions de reproduccions. El 2019 va participar a America’s Got Talent The Champions.

El febrer de 2021 va triomfar a Las Vegas al programa Fool Us.

CAFÈ-TEATRE "L'ARTISTA"

Passeig de les Lletres 10A, Terrassa

horari

Dissabte 23 –  21:00h

Durada: 75min

PREU

Gratuït per a socis AMIT ( Cal reserva prèvia )

10€ No socis

Activitat exclusiva per a mags/magues